Hörapparatsbatterier på nätet?

Att sälja hörapparatsbatterier på nätet, kan det vara något?

Jag har funderat mycket på det här och ja, jag vet att det finns många konkurrenter. När jag själv fick hörapparat, för ganska många år sedan nu, märkte jag att det går åt en hel del batterier och även andra saker som vaxfilter mm. Dessa små men ack så nödvändiga hjälpmedel för en hörselskadad kostar ganska mycket pengar. Jag har själv letat runt en del och testat olika batterier och testat och provat mig fram. Eftersom jag har en del användning för mina Wi-Fi tillbehör så går det åt mycket batterier och det jag nu testat mig fram till är att de Rayovac batterierna jag säljer på min sida är de i särklass bästa. De batterier vi säljer kan du se på vår produktsida

Så därför gjorde jag slag i saken och startade upp den här webbutiken, du kan läsa mer om vem jag är här. Där jag själv säljer de batterier som jag gillar mest. Jag kommer utöka butiken med saker som kan hjälpa hörselskadade på ett bra sätt efter hand som jag hittar dessa prylar. Du kan också vara med och tipsa mig om vad du skulle vilja köpa till bra pris.

Kampanjer och belöningar

Jag kommer emellanåt att göra små kampanjer för att du ska kunna fynda och köpa det du behöver till ännu mer förmånliga priser. Givetvis kommer du som trogen kund att få en del unika erbjudanden och belöningar också, just för att du är en trogen kund. Idag, faktiskt är det mesta på plats och jag öppnar butiken på vid gavel. Du som kund ska känna dig jättevälkommen och du som bara tittar in på sidan och kollar vad det är för något är givetvis lika välkommen.

Tipsa en kompis

Om du tipsar en kompis som handlar i butiken så bjuder jag dig på en extra karta i din nästa beställning. När du tipsat kompisen skickar du ett mail till mig på info@xercis.se så håller jag ögonen öppna efter kompisens order.

Till sist

Vill jag åter hälsa dig välkommen och hoppas du ska hitta det du behöver i butiken