Hörapparatsbatterier – Butiken

I butiken säljer vi Rayovac kvalitetsbatterier till småländska priser!

Bilder på Rayovacs hörapparatsbtatterier 10 gul, 312 brun, 13 orange och 675 blå

Vi har alla de vanligaste storlekarna på hörapparatsbatterier och de passar i alla de vanligaste hörapparaterna. Skicka mail eller sms på telefon 0708-31 97 80 om det är något du undrar över. Du kan läsa om våra försäljnings- och köpvillkor här!

Rayovac började utveckla batterier redan 1906 och är idag världens största tillverkare av hörapparatsbatterier. De batterier vi säljer är kvalitetstestade för krävande Wi-Fi tillbehör för hörselhjälpmedel. De är också helt fria från  kvicksilver och kadmium.

Allt förpackningsmateial är miljövänligt producerat och 100% återvinningsbart. Dessutom tillverkas batterierna i England vilket ger kort transportväg till vår nordiska marknad.

Köp dina kvalitets batterier från Rayovac hos oss och få dem bekvämt levererade direkt hem i din brevlåda. Ett tryggt köp Snabbt – Enkelt – Billigt!

Vi säljer också vaxfilter CeruStop som passar till de flesta i-örat-apparater på marknaden och en liten effektiv batteriförvaring som du alltid har med t ex i din nyckelknippa.

Gilla vår Facebooksida för mer information, nyheter och specialerbjudanden på hörapparatsbatterier och andra tillbehör till hörapparater!

Visar alla 6 resultat

Visar alla 6 resultat