Hörapparatsbatterier – Butiken

Hörapparatsbatterier Rayovac till småländska priser!

Vi har alla de vanligaste storlekarna på hörapparatsbatterier och de passar i alla de vanligaste hörapparaterna. Skicka mail eller sms på telefon 0708-31 97 80 om det är något du undrar över. Du kan läsa om våra försäljnings- och köpvillkor här!

Rayovac började utveckla batterier redan 1906 och är idag världens största tillverkare av hörapparatsbatterier. De batterier vi säljer är kvalitetstestade för krävande Wi-Fi tillbehör för hörselhjälpmedel. De är också helt fria från miljöfarliga ämnen som kvicksilver och kadmium.

Allt förpackningsmateial är miljövänligt producerat och 100% återvinningsbart. Dessutom tillverkas batterierna i England vilket ger kort transportväg till vår nordiska marknad.

Köp dina kvalitets batterier från Rayovac hos oss och få dem bekvämt levererade direkt hem i din brevlåda. Snabbt – Enkelt – Billigt!

Vi säljer också vaxfilter CeruStop som passar till de flesta i-örat-apparater på marknaden och en liten effektiv batteriförvaring som du alltid har med t ex i din nyckelknippa.

Gilla vår Facebooksida för mer information, nyheter och specialerbjudanden på hörapparatsbatterier och andra tillbehör till hörapparater!

Visar alla 6 resultat

Visar alla 6 resultat