Tyck till om våra hörapparatstillbehör!

Betygsätt produkter

Ibland när jag ska handla något tycker jag det är kul att se vad andra tycker om just den produkten. Jag vet inte hur ni är men jag gillar det. Någon annan använder samma produkt som jag och har delat med sig om den är bra eller dålig. Som konsument vill man ju veta att den produkt jag köper är något att ha.

Bild på var man lägger in sina recensioner

Hur gör man en recension?

Längst ner på produktsidan finns en beskrivning av produkten men där finns också en annan flik som heter Recensioner. Där kan du gå in och trycka på hur många stjärnor du vill ge produkten. Du kan också skriva en liten kommentar om du vill. Det kan ju hjälpa andra att veta om en produkt är bra, om den passar till min utrustning, om den är prisvärd eller något annat som är bra att veta.

Alla behöver recensioner!

Även för mig som säljer produkten är det ju viktigt att få veta om det är en produkt som är värd att ha i sortimentet. Jag använder ju en del av produkterna själv men inte alla. Därför tycker jag om när ni hör av er och berättar för mig vad ni tycker. Därför skulle jag vilja uppmana er som handlar att ge en recension över produkten och dela med dig av dina upplevelser.

Ha en riktigt trevlig helg på er nu!

Dan Krantz