Xercis AB – bra priser på hörapparatstillbehör.

Xercis i Kronobergs län AB startades 2008 och har varit ett fristående konsultbolag med inriktning utbildning för personer med funktionsvariationer. Företaget ägs och drivs av mig, Dan Krantz och har sitt säte i Ljungby i Småland. Jag är själv hörselskadad sedan barnsben och har haft hörapparat i många år.

Som nybliven pensionär kan jag inte hålla mig helt overksam. Jag har funderat på vad jag vill göra och kommit fram till att; Hörapparatstillbehör är ofta ganska dyra att köpa och ibland har man glömt det och då står man där utan. Därför vill jag nu skapa ett bra, enkelt och snabbt sätt att alltid ha batterier och annat till sin hörapparat tillgängliga. Dessutom till ett bra pris. Jag bestämde mig därför att skapa en webbutik där jag ska sälja hörapparatstillbehör till bra pris. Därför kan du nu köpa detta av mig snabbt, enkelt och billigt!

Köp dina hörapparatstillbehör till bra pris!

Du kan lita på att du alltid får rykande färska varor till dina hörapparater i butiken. Vi skickar dem snabbt efter att du lagt din beställning och är det något som krånglar i butiken så hjälper vi dig gärna.

Du kan ringa oss på 0708 31 97 80 eller maila dan.krantz@xercis.se Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp.

Beställ dina bästa hörapparatstillbehör hos oss idag! Välkommen in i butiken

Bild på Dan Krantz som driver Xercis AB