Om företaget

Hörapparatbatterier till bra pris

Xercis i Kronobergs län AB startades 2008 och har varit ett fristående konsultbolag med inriktning utbildning för personer med funktionsvariationer. Företaget ägs och drivs av mig, Dan Krantz och har sitt säte i Ljungby i Småland. Jag är själv hörselskadad sedan barnsben och har haft hörapparat i många år.Bild på Dan Krantz skapare av Xercis AB

Nu är jag nybliven pensionär men kan inte hålla mig helt overksam. Jag funderade på vad jag ville göra och kom fram till att hörapparatsbatterier är ofta ganska dyra att köpa och ibland har man glömt det och då står man där utan. Ett bra, enkelt och snabbt sätt att alltid ha batterier till sin hörapparat tillgängliga är viktigt. Varför inte starta en webtjänst för det?

Sagt och gjort, nu har jag startat upp den och hos mig kan du köpa bra hörapparatsbatterier till småländskt pris, det betyder billigt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *