Hörapparatsbatterier Rayovac 675 blå

25.00kr

Hörapparatsbatteri Rayovac 675 blå.

Zink-luftbatterier med hög kapacitet för alla typer av hörapparater. Rayovacs hörbatterier är WIFI-godkända för användning i hörapparater med trådlösa funktioner och streamers. Batterierna tillverkas i England, i en miljö- och kvalitetscertifierad fabrik. Varje batteri genomgår 262 olika tester för att säkerställa prestanda och kvalitet vid leverans.

92 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 20194 Kategori: Taggar: , , , ,

Beskrivning

Hörapparatsbatteri Rayovac 675 blå.

Zink-luftbatterier med hög kapacitet för alla typer av hörapparater. Rayovacs hörbatterier är WIFI-godkända för användning i hörapparater med trådlösa funktioner och streamers. Batterierna tillverkas i England, i en miljö- och kvalitetscertifierad fabrik. Varje batteri genomgår 262 olika tester detta görs för att säkerställa prestanda och kvalitet vid leverans.

Kort sagt betyder detta att Rayovac batterierna är batterier med högst prestanda och av absolut bästa kvalitet.

Hantering och förvaring:

Batterierna ska förvaras i rumstemperatur vid normal luftfuktighet t ex i ett skåp eller i en låda där det ligger i en ganska konstant temperatur och skyddat från ljus. Riv loss nedre delen av förpackningen med batterisnurran och använd som praktisk och skyddande förvaring.

Ta bort skyddstejpen och vänta minst en minut innan batteriet sätts in i hörapparaten. Det gör att batteriet laddar upp ordentligt innan det börjar användas. Lossa inte skyddstejpen förrän batteriet ska användas. Tänk också på att alla typer av batterier ska återvinnas, för miljöns skull.

Läs mer om batterier och användning här!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Hörapparatsbatterier Rayovac 675 blå”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *