Vaxfilter cerustop skyddar din hörapparat!

45.00kr Inkl moms

Vaxfilter CeruStop för i-örat-apparat.

När du märker att du börjar höra sämre med din hörapparat bör du byta ditt vaxfilter. Som en regel kan man säga att du ska byta vaxfilter minst en gång i månaden. Skriv t ex ner i din almanacka när du byter vaxfilter och när du ska byta nästa gång, eller lägg ett larm i din telefon. CeruStop vaxfilter skyddar din känsliga hörapparat och ger dig den bästa prestandan hela tiden. Därför är det extra viktigt att du inte glömmer bort det här!

 

442 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 20195 Kategori: Taggar: , ,

Beskrivning

Vaxfilter CeruStop.

När du märker att du börjar höra sämre med din hörapparat bör du byta ditt vaxfilter. Som en regel kan man säga att du ska byta vaxfilter minst en gång i månaden. Skriv ner i din almanacka när du byter vaxfilter och när du ska byta nästa gång, eller lägg ett larm i din telefon. Vaxfilter CeruStop skyddar din känsliga hörapparat och ger dig den bästa prestandan hela tiden. Därför är det extra viktigt att du inte glömmer bort det här!

Ibland kan det höras täta signaler från din hörapparat. Då är det också ofta så att det hjälper att byta vaxfilter för att hörapparaten ska fungera bra igen. Med andra ord kan man säga att byter du vaxfilter regelbundet så kommer din hörapparat att fungera bättre och få en ökad livslängd.

Gör till en vana att varje kväll torka av dina hörapparater och kontrollera att allt ser bra ut. Lägg dem sedan med batteriluckan öppen och låt dem lufttorka under natten. Att låta hörapparaterna torka ur är viktigt för att den känsliga utrustningen inuti apparaterna ska hålla länge.

Läs mer på bloggen om hur du skyddar dina hörapparater bäst!

Vaxfilter CeruStop passar till de flesta i-örat-apparater på marknaden.

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Vaxfilter cerustop skyddar din hörapparat!”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *