Rayovac Extra Advanced blir Rayovac Extra

En del väldigt uppmärksamma kunder har märkt att ordet Advanced har försvunnit från förpackningarna och någon har undrat om det är en sämre sort. Men så är det inte, en ny förpackning har tagits fram och där har Rayovac Extra Advanced helt enkelt blivit Rayovac Extra. Egentligen heter de nya batterierna Rayovac Extra ACT+ men på förpackningen står det bara EXTRA. Varför är det så här? Den nya förpackningen är bara en del av det hela även batterierna har blivit ännu bättre och mer anpassade till dagen teknik. De nya batterierna har en bättre syreoptimering och använder luften mer effektivt för att ge oss användare en bättre prestanda i de olika miljöer vi vistas i. Förhoppningsvis ska det också ge oss en något längre drifttid för varje batteri. Så funderar du på varför ordet advanced har försvunnit innebär det inte att batteriet blivit sämre utan tvärtom de nya batterierna är ännu bättre. Det bästa av allt är att det inte påverkat priset utan det är fortfarande samma låga pris.  

Fortsätt läsaRayovac Extra Advanced blir Rayovac Extra

Sommar och sol

    Kära kunder! Det börjar närma sig nu med lite efterlängtad värme eller hur. Maj månad brukar betyda försommar och det hoppas vi på blir även så i år. Med sommaren i antågande hoppas jag och hustrun att kunna göra lite utflykter i vår husbil. Det kan då innebära att du som beställer får vänta någon eller några extra dagar på att få din försändelse. Vi hoppas att du har förståelse för detta. Vi har alltid ett litet lager med oss i husbilen men tyvärr kan det ju innebära att något tar slut och att vi inte kan skicka förrän vi kommer hem. Så det jag vill säga med det här inlägget är att om du vill hjälpa oss med att ha lite längre framförhållning i ditt beställande så blir vi jätteglada. Vi gör alltid vårt bästa för att så snabbt som möjligt skicka din beställning. Vi vet ju också att ni som handlar av oss uppskattar vår snabbhet, det har vi fått bekräftat genom era fina recensioner via Trustpilot. Nu vill vi önska er alla en väldigt fin Valborgsmässoafton, en härlig Första Maj och naturligtvis en riktigt skön SOMMAR!

Fortsätt läsaSommar och sol

Två nya produkter

Idag lanserar vi två nya produkter. Flex Lurförstärkare som är ett hjälpmedel vid telefoni. Ibland är det som hörselskadad svårt att höra vid telefonsamtal. Att köpa en speciell telefon kanske inte känns helt nödvändigt och då kan Flex Lurförstärkare vara ett bra alternativ. De hörande i familjen kan prata som vanligt i telefonen och när jag som hörselskadad använder den så kan jag skruva upp ljudet till, för mig, en bra nivå. Du hittar lurförstärkaren här. Den andra produkten är ett förstoringsglas med inbyggd belysning. Om du som jag med åren får en alltmer försämrad syn och får svårt att läsa på medicinburkar och annat där det skrivs med liten text. Då är Pharma Oculus förstoringsglas en väldigt enkel och bra produkt. Kanske ska du ringa datorsupporten och hitta ett nästan osynligt serienummer jag då är detta förstoringsglas en jättebra hjälp. Mängder av användningsområden finns det och du hittar säkert dina. Pharma Oculus Förstoringsglas hittar du här. Det var några nya produkter men det kommer säkert fler. Beställer du dessa två produkter så skickas de direkt från vårt fjärrlager och kommer till dig i en separat försändelse inom 2 - 3 dagar.

Fortsätt läsaTvå nya produkter

Slut på innehåll

Det finns inga fler sidor att hämta