Sommartider Sommartider

Precis som GylleneTider skrev om sommartider så är det på sin plats att meddela att från och med nu så råder sommartider på Xercis AB. Det kan betyda att det kan ta lite längre tid att få sin leverans hem i brevlådan. För det mesta så fungerar det precis som vanligt, du beställer och får dina saker efter 2  - 3 dagar. Men ibland så kommer det att ta något längre tid. Vi gör allt för att du ska få din leverans så snabbt som möjligt hela tiden. Håll ögonen öppna efter meddelande på vår välkomstsida. Där anger vi om det är något annorlunda precis när du lägger din beställning. Till sist vill vi ju verkligen önska alla våra besökare en riktigt härlig försommar och sommar!

Fortsätt läsaSommartider Sommartider

Tips från en Kund

Jag är väldigt förtjust i att få bra tips från mina kunder! Igår kom ett sådant tips från Anders som tyckte att fakturor och kvitton var svårlästa på grund av för liten text. Jag har också tyckt att det har varit svårläst men inte hittat något enkelt sätt att ändra på det. Anders föreslog då att förstora utskriften, så enkelt och genialt. För detta belönar jag Anders med en liten gåva från oss på Xercis.   Nu hoppas jag att våra kvitton och fakturor ska bli lite lättare att läsa och ta till sig. Har du några andra tips och idéer om sidan eller produkter du skulle vilja se här får du gärna höra av dig till oss. Det lönar sig att vara en aktiv kund.

Fortsätt läsaTips från en Kund

Tillbehör hörapparater

Det finns en uppsjö av tillbehör hörapparater. Det är hörapparatsbatteri, domer, slangar, vaxfilter med mera. Alla dessa hörapparatstillbehör finns i en mängd varianter och utföranden. Här beskriver jag lite om tillbehör hörapparater för dig som undrar. Batterier som tillbehör hörapparater Hörapparatsbatterier har ändå en väldigt bra standard det finns 4 - 5 olika sorter men sen finns det en mängd olika tillverkare men batterierna är standardiserade. 312, 13, 10, 675 och 675 + för cochlea implantat. Oavsett vilken tillverkare så är det batterier till din hörapparat. För egen del säljer jag Rayovac hörapparatsbatterier för de har erkänt hög kvalitet och driftsäkerhet. Vi säljer tiotusentals batterier och köparna är väldigt nöjda. Så när det gäller batterier till hörapparater är det en bra standard som gör det ganska lätt för oss hörselskadade. Vill du köpa hörapparatsbatterier av oss kan du göra det här!           Domer som tillbehör hörapparat Domer eller earplugs är en djungel av varianter och olika tillverkare för olika sorter. Jag har valt att koncentrera mig till Phonaks sortiment. De är tillverkade av en mörk silikonplast som är hudvänlig. Domerna finns i olika utföranden som öppen dome med lite fler och större ventilationshål Closed eller Stängd dome som bara har ett par små ventilationshål och sedan powerdome som är väldigt tättslutande. Alla domerna finns i 3 olika storlekar och det är jättebra om du har Phonaks eget produktnummer när du ska beställa. Varje tillverkare har sina egna domer och som sagt säljer vi framförallt till Phonak/unitrons hörapparater. Vill du beställa Dome till din hörapparat kan du göra det här! Slang finns i en mängd olika varianter och för närvarande säljer vi bara den gamla typen av slang. till bakom-örat hörapparater.               Vaxfilter som tillbehör hörapparater För vaxfilter finns också en…

Fortsätt läsaTillbehör hörapparater

Slut på innehåll

Det finns inga fler sidor att hämta