6 batterier blir 8

Ny förpackning Rayovac har tagit fram en helt ny förpackning som innebär att de tidigare 6-packen nu blir 8-pack istället. Argumenten är först och främst miljömässiga, då produktionen genererar mindre avfall och använder 25% mindre förpackningsmaterial i förhållande till en 6-pack. Det blir förstås bättre för miljön och klimatet, samt också logistiska fördelar med effektivare transporter och mindre volym att lagra. Den ingår i Rayovacs klimatförbättringsprogram.   Tanken är att 8-packen på sikt ska ersätta 6-packen och fabriken trycker på för att övergången ska ske så snabbt som möjligt. Därför kommer jag succesivt sälja slut på det lager jag har av 6-pack och sedan gå över till att tillhandahålla 8-pack istället. Det nya priset blir 27 kr per förpackning istället för, som tidigare 21 kr per förpackning. Det blir alltså lite billigare per batteri från 3,5 kr per batteri till det nya priset 3,375 kr per batteri. Så du som konsument kommer att både bidra till en bättre miljö och ett bättre klimat samtidigt som du tjänar en del på det. Inte så dumt ändå. Jag kommer sälja 6-pack så långt lagret räcker och kommer under november även börja sälja de nya 8-packen. Hoppas att du känner du vill vara med på resan för ett offensivt klimatförbättrande arbete.

Fortsätt läsa6 batterier blir 8

Kommer inte vara lika mycket annonser nu…

Därför är det viktigt att du som kund sparar på kontaktuppgifterna och ser till att du kan nå hemsidan ändå. Att annonsera är dyrt och det leder till minskad lönsamhet, dessutom har jag små marginaler och därför är det viktigt för mig att inte slösa bort pengar på annonser. Behöver du leta på Google så kan du alltid skriva in mitt namn Dan Krantz då kommer du hitta till butiken.  Du kan givetvis också söka på Xercis AB som är mitt företagsnamn och då hittar Google butiken också. Med varje försändelse finns också ett följebrev där du kan se alla våra kontaktvägar så spara det brevet så kommer du att hitta tillbaka till butiken. Xercis har sedan 2019 nått väldigt många kunder och ett stort antal av dem är trogna kunder som kommer tillbaka gång efter annan och det är vi glada och stolta över. Så spara nu brevet som följer med i din order för att vara säker på att alltid hitta tillbaka till oss.

Fortsätt läsaKommer inte vara lika mycket annonser nu…

Behöver du hjälp och stöd för att ringa till oss?

Det finns två bra tjänster för detta från Post- och telestyrelsen. Texttelefoni.se Texttelefoni är en tjänst från PTS Post- och telestyrelsen för att säkerställa att alla i Sverige ska kunna ringa till varandra oberoende av funktionsförmåga. Syftet med Texttelefoni är att underlätta för personer med funktionsnedsättning att ringa och bli uppringda på likvärdiga villkor som andra genom förmedlade trepartssamtal i realtid. Förmedlingen sker genom tal och/eller text beroende på användarens behov. Behöver du använda tjänsten kan du ringa upp genom att använda tjänsten genom mobilapp eller via hemsidan www.texttelefoni.se motparten i samtalet använder en vanlig telefon eller en mobiltelefon. En förmedlare förmedlar samtalet i båda riktningar. Det fungerar lika bra för dig som är talande och hörande och vill ringa till någon som kommunicerar via text. Den andra tjänsten heter Teletal Teletal Teletal är ett kostnadsfritt personligt stöd vid telefonsamtal. Du ringer 020-221114 Teletal är för dig som behöver stöd under ett telefonsamtal . Samtalstolken kan hjälpa dig med att: Tolka otydligt tal Ge stöd för minnet Skriver korta anteckningar och skickar dem till dig Hjälper dig genom telefonväxlar Ger dig trygghet och stöd Samtalstolken har fullständig sekretess Du kan förbereda samtalet genom att skicka mail till samtalstolk@teletal.se Det är helt kostnadsfritt att ringa till Teletal. Du behöver inte boka någon tid. Det behövs inget tillstånd att använda tjänsten, allt du behöver är en telefon. Alla som har behov av hjälpen får använda Teletal. Du kan också bli uppringd av andra med Teletal. Så var inte rädd att ringa till oss det finns hjälp att få!

Fortsätt läsaBehöver du hjälp och stöd för att ringa till oss?

Slut på innehåll

Det finns inga fler sidor att hämta