Frakten måste justeras

En man bär ett brev under armenJustering fraktpris

Vårt mål sedan starten av webbutiken Xercis AB har varit att ha den lägsta frakten av alla. Vi kommer fortsätta att ha den målsättningen. Ibland behöver priser justeras och den tiden har kommit även för oss. Vi har haft samma pris på frakten sedan vi startade och portot har höjts sedan dess. Nu måste även vi justera våra priser.

Från den 1 oktober ändrar vi därför fraktpriset 1 kr exklusive moms, för momsen kan vi inte påverka.

Fraktfritt från 250 kr i beställning

Det innebär att frakten från den 1 oktober blir 16,25, idag är frakten 15 kr. Samtidigt behåller vi fraktfritt för beställningar 250 kr eller mer.

Genom jättefina recensioner på Trustpilot vet vi att våra kunder är väldigt nöjda med våra snabba leveranser och hoppas ni förstår att ibland måste man göra prisjusteringar.

Vi hoppas på en fin och härlig höst nu september har inletts på ett bra sätt här i södra Sverige iallafall. Hoppas det är likadant för er.

 

Fortsätt läsa Frakten måste justeras

Nu kan du betala med Swish

Eftersom ett flertal kunder har frågat efter Swish som betalningsmöjlighet så gav jag efter och bestämde att denna möjlighet ska finnas på sidan. Jag har varit lite emot alla dessa betalningsmetoder som härjar runt i E-handeln men swish är ett säkert och bra betalningssätt som bankerna stöttar. Så varsågod säger jag från och med idag kan du betala din order med swish. Men du måste göra det vid köptillfället. Vill du betala senare så får du höra av dig till mig så får du företagets swishnummer av mig. Orsaken till detta är att den tjänst jag aktiverat är swish för handel och gäller endast för kontantköp.

Då önskar jag er alla en riktigt skön fredag.

 

Fortsätt läsa Nu kan du betala med Swish

Hörapparatstillbehör

Ny användare? Vi förklarar lite om hörapparat och tillbehör!

När du är ny användare så blir det mycket nytt som du ska lära dig. Dels handlar det om att lära sig alla de nya ljuden som du hör. Apparaterna skaver kanske lite eller så kliar det i öronen av de främmande sakerna som man tryckt in. Men det handlar också mycket om termer och begrepp som du som användare måste lära dig.

Slang till hörapparat och domer som tillbehör för hörapparat.

Det finns två sorters slangar en extra tunn och en som är lite tjockare. Har du den tjocka varianten så har du förmodligen någon form av en fast hörsnäcka. Vi säljer bara den lite tjockare slangen i vår butik. Men har du den tunna varianten av slang så sitter det en liten plopp i änden och den lilla ploppen kallas för dome. Domen är det som ska sluta till och ge dig ljudet in i örat. Det finns mängder med olika domer och här måste du lära dig vilken typ av dome som passar dig och din hörapparat. Domer kan vara öppna eller stängda. Det handlar om ventilation. En öppen dome har små ventilationshål som är bra för vissa, den stängda är precis som det låter helt utan ventilationshål och sluter mer tätt. Sen finns det Powerdomes eller tulips som är lite större och ibland av dubbel typ för att sluta extra tätt. Det handlar om vad som är bäst för dig. Som om detta inte vore nog finns det olika domer till olika fabrikat av hörapparater också. Domer finns i storlekarna L (large) M (medium) och S (small).

Vaxfilter som tillbehör till hörapparat.

Vaxfilter är som namnet antyder ett litet filter som ska skydda din känsliga hörapparat från att det kommer in vax från örat i den känsliga utrustningen. Har du en i örat apparat där hela din hörapparat sitter i örat så sitter det en liten vit plopp längst in på hörapparaten. Det är ett vaxfilter. Det finns olika vaxfilter och typer av vaxfilter. Det är viktigt att du tar reda på vilket vaxfilter som passar din hörapparat. I vår butik säljer vi Cerustop vaxfilter och Cerushield vaxfilter de är de vanligaste vaxfiltren på den svenska marknaden. Har du en bakom örat apparat där du har en dome inne i örat så kan du också behöva vaxfilter och även här passar de ovan nämnda vaxfiltren till flera av de vanligaste slangtyperna.

Hörapparatsbatterier är också ett tillbehör till dina hörapparater.

Hörapparatsbatterier finns av 4 olika modeller. De är färgindelade och har också en sifferbenämning. Ibland kan siffrorna och i vissa fall bokstäverna skilja sig åt men färgerna är alltid desamma. Färgindelningen är brun, gul, orange och blå. Det bruna batteriet benämns ofta 312, det gula benämns 10, det oranga benämns 13 och det blåa 675. Batterier finns i en otrolig mängd olika varumärken men i vår butik säljer vi bara Rayovac Extra Advanced. Det gör vi för att det är det bästa batteriet på marknaden idag och det är dessutom mest prisvärt.

Batteri till hörapparater:

Det var allt för den här gången men hoppas du har haft lite nytta av läsningen.

Fortsätt läsa Hörapparatstillbehör

Slut på innehåll

Det finns inga fler sidor att hämta