Tillbehör hörapparater

Hand bakom örat för att höra bättre

Det finns en uppsjö av tillbehör hörapparater. Det är hörapparatsbatteri, domer, slangar, vaxfilter med mera. Alla dessa hörapparatstillbehör finns i en mängd varianter och utföranden. Här beskriver jag lite om tillbehör hörapparater för dig som undrar.

Batterier som tillbehör hörapparater

Hörapparatsbatterier har ändå en väldigt bra standard det finns 4 – 5 olika sorter men sen finns det en mängd olika tillverkare men batterierna är standardiserade. 312, 13, 10, 675 och 675 + för cochlea implantat. Oavsett vilken tillverkare så är det batterier till din hörapparat. För egen del säljer jag Rayovac hörapparatsbatterier för de har erkänt hög kvalitet och driftsäkerhet. Vi säljer tiotusentals batterier och köparna är väldigt nöjda. Så när det gäller batterier till hörapparater är det en bra standard som gör det ganska lätt för oss hörselskadade. Vill du köpa hörapparatsbatterier av oss kan du göra det här!

Bild på Phonak/Unitron domer

 

 

 

 

 

Domer som tillbehör hörapparat

Domer eller earplugs är en djungel av varianter och olika tillverkare för olika sorter. Jag har valt att koncentrera mig till Phonaks sortiment. De är tillverkade av en mörk silikonplast som är hudvänlig. Domerna finns i olika utföranden som öppen dome med lite fler och större ventilationshål Closed eller Stängd dome som bara har ett par små ventilationshål och sedan powerdome som är väldigt tättslutande. Alla domerna finns i 3 olika storlekar och det är jättebra om du har Phonaks eget produktnummer när du ska beställa. Varje tillverkare har sina egna domer och som sagt säljer vi framförallt till Phonak/unitrons hörapparater. Vill du beställa Dome till din hörapparat kan du göra det här!

Slang finns i en mängd olika varianter och för närvarande säljer vi bara den gamla typen av slang. till bakom-örat hörapparater.

Cerustop vaxfilter

 

 

 

 

 

 

 

Vaxfilter som tillbehör hörapparater

För vaxfilter finns också en mängd olika tillverkare och varianter även här har jag valt att koncentrera min försäljning till Phonak/Unitron men de passar även till en del andra hörapparater. Cerustop vaxfilter är fortfarande den vanligaste sorten det är vaxfilter på pinne. 8 stycken pinnar i varje ask. Cerushield är en snurra och den är för Phonaks nyare hörapparater. Men som sagt det finns en djungel av varianter och det är viktigt att du tar reda på exakt vad du behöver. Vill du beställa vaxfilter till din hörapparat kan du göra det här!