Hur du beställer hörapparatsbatterier och vad händer sedan

Jag vill beställa hörapparatsbatterier hur gör jag?

Dels så kan du ju beställa dina batterier helt själv här på sidan. Då letar du bara upp batteriet du vill ha och anger hur många batterier du vill ha. Det gäller givetvis även andra varor. Sen fyller du i dina uppgifter med namn, adress, telefon, epost. Så skickar vi batterierna eller de andra varorna direkt hem till din brevlåda. Om du inte har epost mm kan du låta någon annan beställa åt dig. Då skriver den personen in sina uppgifter på faktureringsuppgifterna och talar om att batterier eller andra varor ska skickas till din adress.

Behöver du hjälp med beställning?

Behöver du hjälp med beställning då kan du ringa, smsa, e-posta eller skicka brev till mig så hjälper jag dig. Har du ingen e-postadress, då skickar jag med en vanlig faktura i ditt brev. Det viktiga är att jag på något sätt får dina kontaktuppgifter.

När du beställt…

När beställningen är gjord så kommer dina varor att skickas till din adress med brev. Du behöver alltså inte hämta ut din försändelse någonstans. Den kommer direkt hem till dig. Om du beställt själv kommer du få några meddelanden till din epost. Det handlar om att du får en bekräftelse på att beställningen gått igenom, att vi packat din order och när den skickas. Du får också i samband med beställningen en faktura i din epost. Kontrollera även i din skräppost så att inte breven hamnar där.

Har någon annan beställ åt dig kommer dessa epostmeddelanden till den personen.

Har du beställt på något annat sätt kommer du få en faktura tillsammans med dina varor. Den ligger i samma kuvert och kommer inte i ett separat brev.

Vad händer sedan?

Efter 1-3 dagar bör ditt brev ha kommit hem till dig och du kan se att du fått det du beställt. Vi räknar också med att du betalar inom 14 dagar efter beställningsdatum. Skulle du av någon anledning inte betala inom denna tid kommer du få en påminnelse och om du inte betalar då heller kommer vi skicka en ny faktura med en extra förseningsavgift om 40 kr.

Vårt mål är att det ska vara enkelt att handla batterier och andra saker som är bra att ha för oss med hörapparat. Skulle du tycka att det känns knepigt eller känner dig osäker på hur du gör så tveka inte hör av dig till oss.

Via telefon/sms 0708319780

Via mail dan.krantz@xercis.se

Via brev Xercis AB, Fasanvägen 3, 34142 Ljungby