Hörapparatsbatterier och prissättning

Att köpa batterier till hörapparat är något vi som använder hörapparat gör ganska ofta och det kostar en del. Jag vet eftersom jag själv är beroende av detta. Att hitta rätt i prisdjungeln är inte det lättaste. Därför tänkte jag att jag ska berätta lite om min prissättning.

Batterileverantör i Sverige

Rayovac loggaEn av de saker som påverkar priset är givetvis varifrån batterierna kommer. Alla batterier som vi köper tillverkas i andra länder och kommer att resa en del på vägen till dig som kund. För att påverka den resan så lite som möjligt och även miljön förstås så använder jag mig av en batterileverantör här i Sverige. Det finns billigare alternativ men då har batterierna gjort en längre resa och påverkat miljön mer. Därför väljer jag att köpa in mina batterier från en leverantör som jag vet inte påverkar miljön negativt. Läs mer om batterierna och de andra varorna här.

Fraktkostnaden

När det gäller fraktkostnaden försöker jag också hålla den så billig som möjligt. Jag skickar alla leveranser per brev. Kuvertet köper jag in från en svensk leverantör så att även det påverkar miljön så lite som möjligt. Fraktkostnaden är portot + kuvertet och sen mina kostnader för att lämna breven. Under sommaren så cyklar jag i regel och lämnar breven hos en lokal leverantör. Men under vintern blir det med bil. Jag tar ut en avgift för detta på 15 kr per försändelse. Bara portot är för ett frimärke 11 kr.

Fraktfritt för stora beställningar

När du gör en beställning på 250 kr eller mer får du din beställning fraktfritt. Egentligen är ju fraktkostnaden större men jag ger lite av min marginal för att hålla priset så bra ut till kund som möjligt. Tänk på att om du beställer så du hamnar nära 250 kr så kanske du tjänar på att beställa en batterikarta eller ett vaxfilter extra. Vill du beställa kan du göra det här!

Hörapparatsbatterier till bra pris

Som du ser så är det ganska mycket som påverkar priset när du köper ditt batteri. Det handlar om miljö och hur vi fraktar saker runt i världen. Det handlar om att använda sig av de bästa sätten för att påverka miljön på minsta sätt. Att bara se till den absolut billigaste varan kan ibland bli fel det handlar om att göra bra och medvetna val.

När du handlar batterier eller andra tillbehör till dina hörapparater av oss på Xercis AB kan du känna dig säker på att:

  • Vi säljer batterier och tillbehör som påverkat miljön så lite som det går
  • Vi försöker hålla en prisnivå som är bra för dig som kund
  • Vi använder svenska leverantörer i den mån som det går
  • Vi använder lokala samarbetspartners så mycket vi kan
  • Vi tillhandahåller kvalitetsvaror till dig som konsument
  • Vi försöker hålla den högsta kundservicen som är möjlig

Jag hoppas att du som läser detta ska uppskatta det arbete som vi gör för att ge dig som kund batterier med en så liten miljöpåverkan som möjligt. Läs mer om våra försäljnings och köpvillkor här