Vad tycker våra kunder?

en funderande kvinna

Ja vad tycker kunderna om vår service och sin upplevelse av att handla sina hörapparatstillbehör av oss på Xercis AB?

Snabba leveranser.

Just snabba leveranser framhålls ofta när kunderna ger sina recensioner. Vårt mål är ju just att kunna ge snabb feedback. Därför är det extra roligt att få det här omdömet. Vi jobbar ständigt med att försöka ge så snabb feedback som möjligt. Posten har ju förändrat sin utdelning och nu är det varannandags utdelning i hela landet men kunderna tycker ändå det går snabbt och det är ju väldigt roligt.

Bra bemötande.

Även detta är ju väldigt glädjande och hedrande för oss. Kunderna tycker att de får ett bra bemötande när de kontaktar oss. Även detta är ju något vi hela tiden jobbar med och vi försöker vara så nåbara vi bara kan. För ett litet företag som Xercis så är det ju ibland svårt att vara nåbar hela tiden men vi strävar efter att höra av oss så snabbt vi kan om vi inte kan svara direkt. Är det något som känns oklart eller fel i kundens beställning hör vi alltid av oss.

Lätt att handla.

Ja vi får faktiskt detta omdöme också och det känns extra kul. Vi vänder oss ju till en målgrupp som inte är så van att  handla digitalt. Vårt mål är att göra vår hemsida så enkel som möjligt, vi tar även emot telefonbeställning, beställning via sms eller brev/e-post. Detta gör vi för att vi vet att alla inte kan eller har möjlighet att beställa direkt via hemsidan. Men även de som handlar digitalt säger att de upplever det lätt att handla från vår sida.

Bra produkter

Givetvis får vi också omdömet att produkter de handlar till sina hörapparater är kvalitetsmässigt bra och att de kan köpas till ett pris som kunderna uppskattar. Vårt mål med att tillhandahålla bra produkter till ett bra pris uppskattas väldigt mycket av våra kunder och det är vi extra glada för.

Vi får hela tiden nya omdömen och har nu över 440 omdömen på Trustpilot. Inte alla är 5 stjärnor men de allra flesta är det och det känns väldigt kul. Vårt snitt på dessa omdömen ligger på 4,8 stjärnor av 5 möjliga och det borgar för det vi vill att våra kunder ska känna. Att handla sina hörapparatstillbehör av Xercis AB ska kännas tryggt och säkert.

Välkommen som kund du också!