Sommar och sol

 

 

Kära kunder!

Det börjar närma sig nu med lite efterlängtad värme eller hur. Maj månad brukar betyda försommar och det hoppas vi på blir även så i år. Med sommaren i antågande hoppas jag och hustrun att kunna göra lite utflykter i vår husbil. Det kan då innebära att du som beställer får vänta någon eller några extra dagar på att få din försändelse. Vi hoppas att du har förståelse för detta. Vi har alltid ett litet lager med oss i husbilen men tyvärr kan det ju innebära att något tar slut och att vi inte kan skicka förrän vi kommer hem.

Så det jag vill säga med det här inlägget är att om du vill hjälpa oss med att ha lite längre framförhållning i ditt beställande så blir vi jätteglada. Vi gör alltid vårt bästa för att så snabbt som möjligt skicka din beställning. Vi vet ju också att ni som handlar av oss uppskattar vår snabbhet, det har vi fått bekräftat genom era fina recensioner via Trustpilot.

Nu vill vi önska er alla en väldigt fin Valborgsmässoafton, en härlig Första Maj och naturligtvis en riktigt skön SOMMAR!