Hörapparatsbatterier 312 Brun

25.00kr

312 brun är batteriet som har en brun skyddstejp och som ofta passar i-örat-apparater. Men det kan även sitta i andra typer av hörapparater. Men som sagt kolla att ditt batteri har den har den bruna skyddstejpen då är det 312 hörapparatsbatteri du ska ha.

Hörapparatsbatterier Rayovac 312 brun. Zink-luftbatterier med hög kapacitet för alla typer av hörapparater. Rayovacs hörbatterier är WIFI-godkända för användning i hörapparater med trådlösa funktioner och streamers. Batterierna tillverkas i England, i en miljö- och kvalitetscertifierad fabrik. Varje batteri genomgår 262 olika tester för att säkerställa prestanda och kvalitet vid leverans.

208 i lager (kan restnoteras)

Beskrivning

Hörapparatsbatterier 312 Brun

Hörapparatsbatterier 312 brun från Rayovac är batteriet som har en brun skyddstejp och som ofta passar i-örat-apparater. Men det kan även sitta i andra typer av hörapparater. Men som sagt kolla att ditt batteri har den har den bruna skyddstejpen då är det hörapparatsbatterier 312 brun du ska ha. Det finns en mängd olika beteckningar som t ex A312, PR41, Batteri Hörapparat 312, Batteri Hörapparat A312 men alla dessa benämningar visar mot det batteri som vi kallar 312 Brun.

Zink-luftbatterier är batterier med hög kapacitet för alla typer av hörapparater. Rayovacs hörbatterier är WIFI-godkända för användning i hörapparater med trådlösa funktioner och streamers. Batterierna tillverkas i England, i en miljö- och kvalitetscertifierad fabrik. Varje batteri genomgår många olika tester för att säkerställa bästa prestanda och kvalitet vid leverans. Läs mer om Rayovac här.

Kort sagt betyder detta att Rayovac batterierna är batterier med högst prestanda och av absolut bästa kvalitet.

Hantering och förvaring:

Du ska förvara batterierna i rumstemperatur vid normal luftfuktighet i ett skåp eller i en låda där det ligger skyddat från ljus. Då håller dina batterier längre. 

När det är dags för batteribyte:

Tar du bort skyddstejpen och väntar minst en minut innan du sätter batteriet i hörapparaten. Du vet då att batteriet nått sin högsta kapacitet innan det börjar användas. OBS!!! Viktigt att tänka på, ta inte bort skyddstejpen förrän batteriet ska användas. Till sist: Du glömmer väl inte bort att alla typer av batterier ska återvinnas, för miljöns skull. Lägg dina använda batterier i den röda batteriholken på återvinningsstationen. Läs mer här

Förvara batterierna som vi beskrivit så håller de länge, i flera år faktiskt.

Läs mer om batterier och användning här!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Hörapparatsbatterier 312 Brun”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Du gillar kanske också…