Hörapparatsbatterier 312/A312/P312

(4 kundrecensioner)

21.00kr Inkl moms

Rayovac 312 Brun. A312/P312

312 brun är batteriet med brun skyddstejp och som ofta passar i-örat-apparater. Men det kan även sitta i andra typer av hörapparater. Men som sagt kolla att ditt batteri har den har den bruna skyddstejpen då är det 312 hörapparatsbatteri du ska ha.

Hörapparatsbatterier Rayovac 312 brun. Ett Zink-luftbatteri med hög kapacitet som är bra om du använder Wi-Fi för streaming av TV eller bluetooth till din telefon. Batterierna tillverkas i England, och tillverkningen är miljö- och kvalitetscertifierad. Batterierna genomgår flera olika tester för att säkerställa att du får bästa prestanda och kvalitet vid leverans.

232 i lager (kan restnoteras)

Beskrivning

Hörapparatsbatterier 312/A312/P312

Hörapparatsbatterier 312 från Rayovac är batteriet som har en brun skyddstejp och som ofta passar i-örat-apparater. Men det kan även sitta i andra typer av hörapparater. Men som sagt kolla att ditt batteri har den har den bruna skyddstejpen då är det hörapparatsbatterier 312 du ska ha. Det finns en mängd olika beteckningar som t ex A312, PR41, Batteri Hörapparat 312, Batteri Hörapparat A312 men alla dessa benämningar visar mot det batteri som vi kallar 312. Har det en brun skyddstejp så vet du att det är ett 312 batteri som är det rätta.

Alla Rayovacs hörapparatsbatterier är WIFI-godkända för användning i hörapparater med trådlösa funktioner och streamers.  Läs mer om Rayovac här.

Hantering och förvaring:

Förvara batterierna i rumstemperatur , vid normal luftfuktighet. Ett skåp eller i en låda är perfekt där ligger det skyddat från ljus och i en konstant temperatur. Gör du så här då håller dina batterier längre. 

När det är dags för batteribyte:

Ta bort skyddstejpen och vänta minst en minut innan du sätter batteriet i hörapparaten. Då har batteriet full kapacitet innan det börjar användas. 

Till sist, alla typer av batterier ska återvinnas, för miljöns skull. Lägg dina använda batterier i återvinningsstationens röda batteriholk. Läs mer om batteriåtervinning här

Du kan också få tips och information på vår blogg om batterier och hantering.

4 recensioner av Hörapparatsbatterier 312/A312/P312

 1. Niclas

  Enkelt och snabbt både att beställa och få hem leveransen.
  Varken första eller sista gången.

 2. Debbie

  Enkel att beställa. Snabb leverans!

 3. Kjell Andersson

  Snabb leverans= bra!

 4. Anders Alexandersson

  Billigt, enkelt och snabb leverans. Tror det är tredje gången jag beställt och det har varit samma varje gång.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *