Hörapparatsbatterier 13/A13/P13

(6 kundrecensioner)

21.00kr Inkl moms

Hörapparatsbatteri Rayovac 13/A13/P13.

13 orange är batteriet som har en orange skyddstejp och som ofta passar i bakom-örat-apparater. Men det kan även sitta i andra typer av hörapparater. Kolla att ditt batteri har orange skyddstejp då är det hörapparatsbatteri 13 du ska ha.

Zink-luftbatterier med hög kapacitet för alla typer av hörapparater. Rayovacs hörbatterier är WIFI-godkända för användning i hörapparater med trådlösa funktioner och streamers. Batterierna tillverkas i England, i en miljö- och kvalitetscertifierad fabrik. Varje batteri genomgår 262 olika tester för att säkerställa prestanda och kvalitet vid leverans.

 

148 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 20192 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Hörapparatsbatterier 13/A13/P13

Hörapparatsbatterier 13 är batteriet som har en orange skyddstejp och som ofta passar i bakom-örat-apparater. Men det kan även sitta i andra typer av hörapparater. Kolla att ditt batteri har orange skyddstejp då är det hörapparatsbatteri 13 du ska ha.

Zink-luftbatterier är batterier med hög kapacitet för alla typer av hörapparater. Rayovacs hörapparatsbatterier är WIFI-godkända för användning i hörapparater med trådlösa funktioner och streamers. Batterierna tillverkas i England, i en miljö- och kvalitetscertifierad fabrik. Varje batteri genomgår 262 olika tester detta görs för att säkerställa prestanda och kvalitet vid leverans.

Kort sagt betyder detta att Rayovac batterierna är batterier med högst prestanda och av absolut bästa kvalitet.

Hantering och förvaring:

Batterierna ska förvaras i rumstemperatur vid normal luftfuktighet t ex i ett skåp eller i en låda där det ligger i en ganska konstant temperatur och skyddat från ljus. Riv loss nedre delen av förpackningen med batterisnurran och använd som praktisk och skyddande förvaring.

Ta bort skyddstejpen och vänta minst en minut innan batteriet sätts in i hörapparaten. Det gör att batteriet laddar upp ordentligt innan det börjar användas. Lossa inte skyddstejpen förrän batteriet ska användas. Tänk också på att alla typer av batterier ska återvinnas, för miljöns skull.

Läs mer om batterier och användning här!

6 recensioner av Hörapparatsbatterier 13/A13/P13

 1. Bengt

  Alltid skoj att det man köpt ligger i brevlådan dan efter! Bra produkter!

 2. Jonny

  Snabb leverans. Mkt. bra kundbemötande. Billigt pris på en bra produkt.

 3. Joy Andersson

  Snabb leverans och bra produkt

 4. Kjell Hellström

  Hej!
  På hemsidan visas RAYOVAC EXTRA Advanced, beställde RAYOVAC EXTRA Advanced 13 .
  Fick RAYOVAC EXTRA 13, hur kan det komma sig . Har ni inte Advanced ,så ska ni väl inte
  visa att ni har dom.Blev lite besviken.
  Mvh.Kjell Hellström

 5. Dan Krantz

 6. Laila Ekdahl Carlsson

  Snabbt, enkelt, bra pris. Mycket trevligt
  bemötande.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *