Rea!

Hörapparatsbatterier 13/A13/P13

25.00kr 21.00kr Inkl moms

Hörapparatsbatteri Rayovac 13/A13/P13.

13 orange är batteriet som har en orange skyddstejp och som ofta passar i bakom-örat-apparater. Men det kan även sitta i andra typer av hörapparater. Kolla att ditt batteri har orange skyddstejp då är det hörapparatsbatteri 13 du ska ha.

Zink-luftbatterier med hög kapacitet för alla typer av hörapparater. Rayovacs hörbatterier är WIFI-godkända för användning i hörapparater med trådlösa funktioner och streamers. Batterierna tillverkas i England, i en miljö- och kvalitetscertifierad fabrik. Varje batteri genomgår 262 olika tester för att säkerställa prestanda och kvalitet vid leverans.

 

158 i lager (kan restnoteras)

Beskrivning

Hörapparatsbatterier 13/A13/P13

Hörapparatsbatterier 13 är batteriet som har en orange skyddstejp och som ofta passar i bakom-örat-apparater. Men det kan även sitta i andra typer av hörapparater. Kolla att ditt batteri har orange skyddstejp då är det hörapparatsbatteri 13 du ska ha.

Zink-luftbatterier är batterier med hög kapacitet för alla typer av hörapparater. Rayovacs hörapparatsbatterier är WIFI-godkända för användning i hörapparater med trådlösa funktioner och streamers. Batterierna tillverkas i England, i en miljö- och kvalitetscertifierad fabrik. Varje batteri genomgår 262 olika tester detta görs för att säkerställa prestanda och kvalitet vid leverans.

Kort sagt betyder detta att Rayovac batterierna är batterier med högst prestanda och av absolut bästa kvalitet.

Hantering och förvaring:

Batterierna ska förvaras i rumstemperatur vid normal luftfuktighet t ex i ett skåp eller i en låda där det ligger i en ganska konstant temperatur och skyddat från ljus. Riv loss nedre delen av förpackningen med batterisnurran och använd som praktisk och skyddande förvaring.

Ta bort skyddstejpen och vänta minst en minut innan batteriet sätts in i hörapparaten. Det gör att batteriet laddar upp ordentligt innan det börjar användas. Lossa inte skyddstejpen förrän batteriet ska användas. Tänk också på att alla typer av batterier ska återvinnas, för miljöns skull.

Läs mer om batterier och användning här!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Hörapparatsbatterier 13/A13/P13”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *