Hörapparatsbatterier Rayovac 10/A10/P10

21.00kr Inkl moms

Hörapparatsbatteri Rayovac 10 gul/A10/P10.

10 gul är batteriet som har en gul skyddstejp och som är det minsta hörapparatsbatteriet. Det sitter oftast i de mest moderna och minsta hörapparaterna. Kolla att ditt batteri har gul skyddstejp då är det hörapparatsbatteri 10 du ska ha.

Zink-luftbatterier med hög kapacitet för alla typer av hörapparater. Rayovacs hörbatterier är WIFI-godkända för användning i hörapparater med trådlösa funktioner och streamers. Batterierna tillverkas i England, i en miljö- och kvalitetscertifierad fabrik. Varje batteri genomgår 262 olika tester för att säkerställa prestanda och kvalitet vid leverans.

102 i lager (kan restnoteras)

Artikelnr: 20193 Kategori: Etiketter: ,

Beskrivning

Hörapparatsbatterier Rayovac 10/A10/P10

Hörapparatsbatterier 10 gul är batteriet som har en gul skyddstejp och som är det minsta hörapparatsbatteriet. Det sitter oftast i de mest moderna och minsta hörapparaterna. Kolla att ditt batteri har gul skyddstejp då är det hörapparatsbatterier rayovac 10 gul du ska ha.

Zink-luftbatterier med hög kapacitet för alla typer av hörapparater. Rayovacs hörbatterier är WIFI-godkända för användning i hörapparater med trådlösa funktioner och streamers. Batterierna tillverkas i England, i en miljö- och kvalitetscertifierad fabrik. Varje batteri genomgår 262 olika tester detta görs för att säkerställa prestanda och kvalitet vid leverans.

Kort sagt betyder detta att Rayovac batterierna är batterier med högst prestanda och av absolut bästa kvalitet.

Hantering och förvaring:

Bäst förvarar du dina batterier i rumstemperatur och vid normal luftfuktighet t ex i ett skåp eller i en låda där det ligger i en ganska konstant temperatur och skyddat från ljus. 

När du ska börja använda ett batteri tar du bort skyddstejpen och väntar minst en minut innan batteriet sätts in i hörapparaten. Det gör att batteriet laddar upp ordentligt innan det börjar användas. Lossa inte skyddstejpen förrän batteriet ska användas. Tänk också på att alla typer av batterier ska återvinnas, för miljöns skull.

Läs mer om batterier och användning här!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Hörapparatsbatterier Rayovac 10/A10/P10”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *