Hörapparatsbatterier Rayovac 10 gul

25.00kr

Hörapparatsbatteri Rayovac 10 gul.

10 gul är batteriet som har en gul skyddstejp och som är det minsta hörapparatsbatteriet. Det sitter oftast i de mest moderna och minsta hörapparaterna. Kolla att ditt batteri har gul skyddstejp då är det hörapparatsbatteri 10 du ska ha.

Zink-luftbatterier med hög kapacitet för alla typer av hörapparater. Rayovacs hörbatterier är WIFI-godkända för användning i hörapparater med trådlösa funktioner och streamers. Batterierna tillverkas i England, i en miljö- och kvalitetscertifierad fabrik. Varje batteri genomgår 262 olika tester för att säkerställa prestanda och kvalitet vid leverans.

5 i lager (kan restnoteras)

Beskrivning

Hörapparatsbatterier Rayovac 10 gul

Hörapparatsbatterier 10 gul är batteriet som har en gul skyddstejp och som är det minsta hörapparatsbatteriet. Det sitter oftast i de mest moderna och minsta hörapparaterna. Kolla att ditt batteri har gul skyddstejp då är det hörapparatsbatterier rayovac 10 gul du ska ha.

Zink-luftbatterier med hög kapacitet för alla typer av hörapparater. Rayovacs hörbatterier är WIFI-godkända för användning i hörapparater med trådlösa funktioner och streamers. Batterierna tillverkas i England, i en miljö- och kvalitetscertifierad fabrik. Varje batteri genomgår 262 olika tester detta görs för att säkerställa prestanda och kvalitet vid leverans.

Kort sagt betyder detta att Rayovac batterierna är batterier med högst prestanda och av absolut bästa kvalitet.

Hantering och förvaring:

Batterierna ska förvaras i rumstemperatur vid normal luftfuktighet t ex i ett skåp eller i en låda där det ligger i en ganska konstant temperatur och skyddat från ljus. Riv loss nedre delen av förpackningen med batterisnurran och använd som praktisk och skyddande förvaring.

Ta bort skyddstejpen och vänta minst en minut innan batteriet sätts in i hörapparaten. Det gör att batteriet laddar upp ordentligt innan det börjar användas. Lossa inte skyddstejpen förrän batteriet ska användas. Tänk också på att alla typer av batterier ska återvinnas, för miljöns skull.

Läs mer om batterier och användning här!

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Bli först med att recensera “Hörapparatsbatterier Rayovac 10 gul”

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *