Tänka nytt

Tänka nytt är nyttigt på alla vis. Du mår bra av nya tankar och om dessa tankar går till handling skapar du nya värden för massor av människor.

Ta tex stressade småbarnsföräldrar och matvarubutikerna. Varför finns det inte shoppingagenter och upplevelserum för barn och vuxna i våra matvarubutiker? Ett mervärde som skulle uppskattats så mycket av så många. Tänk er när mamma eller pappa hämtat på dagis och ska dra trötta uppspeedade ungar genom en matvaruaffär innan man kan komma hem. Tänk va skönt och släppa in ungarna i deras upplevelserum, ge sin lista till en shoppingagent och sen få en lite lyxig stund i lugn och ro med en kopp kaffe eller nåt annat skönt. Varför finns inte detta?

Eller tänk på alla de där tillfällena när du stått i köer och väntat på din tur. Varför tas inte kunderna om hand direkt? Någon som ser till att det finns sittplatser, att det finns tidningar och tv eller bara ser till att ta ditt telefonnummer och ringer upp dig när det är din tur. Du kan göra en massa andra skojiga saker medan du väntar.

Nya tankar behövs och är efterfrågade men på något sätt är det svårt för oss att föra dem vidare. Jag vill slå ett slag för nya tankar. Det är kul och spännande och det kan föra med sig nya spännande tjänster.

Vad har du för nya tankar? Skriv gärna lite i kommentarsfältet…