Om företaget

Exercise – träna på ditt bästa jag

Xercis i Kronobergs län AB startades 2008 och är ett fristående konsultbolag. Företaget ägs och drivs av mig, Dan Krantz och har sitt säte i Ljungby i Småland.Bild på Dan Krantz skapare av Xercis AB

Eftersom namnet Xercis vållar en del bekymmer så ska jag förklara det här, Xercis uttalas precis som det stavas (äxersis) det kommer av engelskans exercise som betyder träna, öva. Orsaken ligger i ett favoritcitat

”Du är vad du har för vana att göra och därför är skicklighet inte en egenskap utan en vana” Aristoteles.


Min egen roll i det här är kunskaperna som jag bär med mig från ett långt yrkesliv. Jag har arbetat som chef & ledare i olika sammanhang sedan 1990. Jag är också utbildad pedagog och har jobbat med utbildning i nästan 20 år. Jag älskar att arbeta tillsammans med människor och se dem utvecklas och växa. Grundstenen i mitt arbete är motivation och lust. Om jag vill något riktigt mycket så kommer jag förr eller senare att hitta dit. Därför är det viktigt att hela tiden arbeta utifrån sina värden och givetvis ta reda på vilka som är mina värden.

Att få vanliga människor att göra ovanligt bra saker!

Mitt jobb är helt enkelt att få vanliga människor att göra ovanligt bra saker. Konceptet bygger på lust, inspiration och den egna kraften. I mitt arbete jobbar jag med hjärta och hjärna och ger  dig redskap att få nya mentala muskler att spänna när vardagen blir tuff. Erfarenhet och ett enkelt och rakt kommunikationssätt är två egenskaper som skapar framgång.

Xercis ingår i ett nätverk av konsulter som arbetar över ett brett område och har därför möjligheter att växa med våra kunders önskemål som utgångspunkt.

Exempel på några samarbetspartners är: 

 • Arbetslivsresurs
 • Pomona Assistans
 • Iris Hadar
 • JobZone
 • Human-Progress
 • Humanus
 • Clustera Sverige
 • UniCarriers Europe AB
 • Radix kompetens
 • ABF
 • Studieförbundet Vuxenskolan

 

Hör gärna av dig så tar vi ett samtal om hur vi kan hjälpa dig! 

Telefon: 0708 – 31 97 80 eller på e-post info@xercis.se 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *