Material

fitness-540263_1920

Lyckoskolan

En e-postkurs för dig som vill hitta vägen till ett lyckligare liv.

Varje vecka under 12 veckor får du ett  e-brev som inspirerar och ger dig verktyg för att hitta din lycka. Det finns vetenskapliga bevis för att du själv kan skapa dig bättre förutsättningar för ett lyckligare liv och jag ska ge dig 12 nycklar som du själv kan jobba vidare med. Hela kursen kostar 199 kr som du sätter in på bankgiro 270-9277.

Beställ kursen genom kontaktformuläret nedan!

Under kursen får du även möjlighet att ställa frågor och komma med feedback. Om allt går som jag tänkt mig så ska jag försöka göra en bok av det här där era resa kan vara med på olika sätt.

Röster om Lyckoskolan: 

Mycket tänkvärt & jag älskar att få påminnelsen ja just det det där ska jag köra igen:) Det är en jättefin kurs som inspirerar, ger konkreta exempel, stort tack för detta! Hoppas flera tar del av den. -Helena

Jag fick inspiration i en svår situation till att ta tag i att själv skapa mig lycka! – Bengt

 

En liten enkel andningsövning som du kan ladda ner och öva på varje dag:

 Vill du lyssna på mer? Ta kontakt här … 

Lär dig qigong via datorn!

tai-chi-1235273_640

Vill du lära dig qigong men har inte tiden till att gå kurs. Nu har du chansen att lära dig qigong via datorn. Under 8 veckor coachar jag dig i qigongträning. Varje vecka får du ett mail av mig med veckans träningsprogram. Du får tydliga instruktioner med bilder och även instruktionsfilmer direkt till din dator. Du kan när som helst träna och du får även möjlighet att via e-post fråga vår erfarna lärare kring din träning. Du köper qigongkursen enkelt genom att sätta in 500 kr på vårt bankgiro 270 – 9277. Glöm inte ange namn och e-postadress eller kontakta oss på info@xercis.se och ställ dina frågor om kursen. När du beställer kursen får du ett smakprov för att  se om det är något för dig och när du betalat din kursavgift får du resten av kursen.

Ta kontakt redan idag i formuläret nedan.

 

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Läs mer om:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *